Klagande och pizzaätande

Nyårsfirandet hos Tomas och Therese var väldigt trevligt. Förutom en viss Göteborgare som gick all på nerverna och det faktum att jag köpt två mörka Staropramen istället för ljus så var allt frid och fröjd. Tolvslaget vart tillbringat på utgården där vi spanade efter raketer som aldrig verkade ta slut. För övrigt närknade vi ner och alla tjoade och tjimmade, alla skålade och när allt lugnade sig kläcker en tjej i sällskapet ur sig: "Men, klockan är ju bara 23:57". Då muttrade alla och gick in. =)
Kvällen avrundades på Casino Cosmopol där en viss Johan klagade över insatspriserna vid borden under hela vår vistelse där (plus på hemvägen), sedan vart det Max och skjuts hem av en i sällskapets flickvän som jobbat hela kvällen. Trevligt!

Denna dag har jag vaknat upp till Oprah Winfrey Show (på ljudlös) på Johan och Felicias soffa. Sedan bilade vi ner till Biteline och käkade pizza, som vi fö fick vänta ljusår på att få, utan en tillstymmelse till skam från personalen. Riktigt dålig service.

Nu ska jag kolla på Silent Hill och somna gott.

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha, vart ska jag ta med dig? :)

Anonym sa...

Hehe, mm, det är mysigt där. Men jag skulle nog bli galen av att bo i kollektiv nån längre tid.. Jag dammsög två gånger under de 2-3 dagar vi var där. Haha. Ingen hade gjort det på minst en månad.. :p